در مورد گوشت استخوان از من سوال شده، این گوشتیه که چسبیده به استخوان، منتهی هرچقدر گوشته نزدیکتر به استخوانو نازکتر ببری این گوشتش لذیذتر در میاد، اصلا یه سری قصابی هست اینو واسه اینکه خیلی نازک در بیاد با لیزر میبرن، منتهی هرچقدر باریکتر ببری تعداد استخوان های مورد نیاز بیشتره، هرچقدر کلفت تر ببری تعداد استخوان های مورد نیاز کمتر، البته از نظر وزنی، بعضیام که فقط واسه سوپ استفاده میکنن، همون یکی دوتا استخوانو گوشتشو با لیزر ببری کافیه! حالا چه نوع استخوانی؟ استخوان گااااااااو، استخوان گوسفند، هرچی که گوشتش حلال باشه! شیر فهم شد؟
سلام
وبت عالیه
به وب منم سر بزن
اگه دوس داشتی منو لینک کن عزیزم
arcashop.ir
مرسی از اینکه اینقدر به گوشت استخوان اهمیت میدین!